Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Zemiakový šalát s tuniakom

Publikované 21.01.2016 v 20:21 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 289x

Keby do technologického postupu nepatrila tepelná úprava a následné lúpanie zemiakov, pokojne by sme tento recept mohli zaradiť medzi "BLESKOVKY". Podmienkou je podávať ho teplé. Toto nekomplikované jedlo naozaj poteší...

Ingrediencie na 2 porcie:
1/2 kg zemiakov
2 x 80 g tuniaka v olivovom oleji
1 strúčik cesnaku
čierne korenie - nahrubo pomleté
extra panenský olivový olej

Postup:
Neolúpané zemiaky uvaríme  -  najlepšie v pare.  Ešte  teplé ich olúpeme,  nakrájame 
na plátky, osolíme, okoreníme, opatrne  premiešame s tuniakom a časťou oleja z kon- 
zervy. Dotiahneme kvalitným extra panenským olivovým olejom.

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk