Zemiakový šalát s tuniakom
Publikované 21.01.2016 v 20:21 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 429x
Keby do technologického postupu nepatrila tepelná úprava
a následné lúpanie zemiakov, pokojne by sme tento recept
mohli zaradiť medzi "BLESKOVKY". Podmienkou je podávať ho teplé. Toto nekomplikované jedlo naozaj poteší...

Ingrediencie na 2 porcie:
1/2 kg zemiakov
2 x 80 g tuniaka v olivovom oleji
1 strúčik cesnaku
čierne korenie - nahrubo pomleté
extra panenský olivový olej
Postup:
Neolúpané zemiaky uvaríme - najlepšie v pare. Ešte teplé ich olúpeme, nakrájame
na plátky, osolíme, okoreníme, opatrne premiešame s tuniakom a časťou oleja z kon-
zervy. Dotiahneme kvalitným extra panenským olivovým olejom.
Komentáre
Celkom 0 kometárov