Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

"Rezeň"

Publikované 07.04.2016 v 21:03 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 266x

Alebo niečo, čo ho mierne pripomína...
/Mäso v surovom stave/

Ingrediencie:
kuracie prsia
celozrnná pšeničná múka - hrubo mletá
mandle (kešu) - mleté
parmezán
cibuľa - strúhaná
cesnak- prelisovaný
pažítka
jogurt
vajce
morská soľ

Postup:
Kuracie prsia nakrájame na tenšie plátky, osolíme a marinujeme v zmesi jogurtu, cesnaku,
cibule a vajca  minimálne hodinu.  Čím dlhšie  mäso v jogurte pobudne,  tým bude krehčie.
Na  papierový  obrúsok  nasypeme  1:1 múku, parmezán a mandle (kešu) + trochu pažítky.
Mäso vyberieme  z  marinády a jednoduchým  preklopením  obrúska  ho  obalíme v suchej 
zmesi. 
Restujeme na malom množstve olivového oleja a podávame s rajčinovým šalátom  (krátky
receptík na známy šalát nájdete čoskoro na FB).

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk