"Rezeň"
Publikované 07.04.2016 v 21:03 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 325x
Alebo niečo, čo ho mierne pripomína...

/Mäso v surovom stave/
Ingrediencie:
kuracie prsia
celozrnná pšeničná múka - hrubo mletá
mandle (kešu) - mleté
parmezán
cibuľa - strúhaná
cesnak- prelisovaný
pažítka
jogurt
vajce
morská soľ
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na tenšie plátky, osolíme a marinujeme v zmesi jogurtu, cesnaku,
cibule a vajca minimálne hodinu. Čím dlhšie mäso v jogurte pobudne, tým bude krehčie.
Na papierový obrúsok nasypeme 1:1 múku, parmezán a mandle (kešu) + trochu pažítky.
Mäso vyberieme z marinády a jednoduchým preklopením obrúska ho obalíme v suchej
zmesi.
Restujeme na malom množstve olivového oleja a podávame s rajčinovým šalátom (krátky
receptík na známy šalát nájdete čoskoro na FB).
Komentáre
Celkom 0 kometárov