Rajčiny so špenátom a červenou cibuľou
Publikované 08.05.2016 v 22:20 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 444x
Výborná príloha k mäsu, ale aj krémovej polente či zemiakovej kaši.

Ingrediencie:
čerstvý špenát - asi 150 g
cherry rajčiny - asi 250 g
2 červené cibule
3 strúčiky cesnaku
čierne korenie - čerstvo mleté
morská soľ
olivový olej
Postup:
Rajčiny prekrojíme na polovice a reznou časťou dole orestujeme na troche
olivového oleja. Pridáme na kolieska/polkolieska pokrájanú cibuľu. Po nie-
koľkých minútach opatrne premiešame a pridáme na plátky nakrájaný ces-
nak.
Špenát sparíme vriacou vodou. Vytlačíme z neho prebytočnú vodu a pridá-
me k zelenine. Podľa potreby osolíme a okoreníme. Prehrejeme a môže-
me podávať.
Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.
Komentáre
Celkom 0 kometárov