Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Rajčiny so špenátom a červenou cibuľou

Publikované 08.05.2016 v 22:20 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 444x

Výborná príloha k mäsu, ale aj krémovej polente či zemiakovej kaši.

Ingrediencie:
čerstvý špenát - asi 150 g
cherry rajčiny - asi 250 g
2 červené cibule
3 strúčiky cesnaku
čierne korenie - čerstvo mleté
morská soľ
olivový olej


Postup:
Rajčiny prekrojíme na polovice a reznou časťou dole orestujeme na troche 
olivového oleja.  Pridáme na kolieska/polkolieska pokrájanú cibuľu. Po nie-
koľkých minútach opatrne premiešame a pridáme na plátky nakrájaný ces-
nak. 
Špenát sparíme vriacou vodou. Vytlačíme z neho prebytočnú vodu a pridá-
me k zelenine.  Podľa  potreby osolíme a okoreníme.  Prehrejeme a môže-
me podávať.

Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk