Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Pečené zemiaky s tekvicou a šampiňónmi

Publikované 07.11.2016 v 22:49 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 762x

Jesenné pečenie zo surovín, ktorých sú aktuálne plné tržnice a markety, ak ste si ich pochopiteľne nedopestovali sami... Ako cudzorodý element sa k nim prikráda avokádo s kešu, ale keď sa rozhodnete osviežiť jemnú chuť chrumkajúcej zeleniny omáčkou zostavenou z niečoho, čo v našich záhradách nerastie, určite nebudete sklamaní☺
Výborný vegánsky recept, ktorý osloví každého majiteľa chuťových buniek...
odkaz

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk