Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Pečená kápia so sušenými rajčinami

Publikované 25.01.2016 v 20:20 v kategórii CHUŤOVKY, prečítané: 368x

...v úprave, ktorá všetkým použitým surovinám nevýslovne lichotí...


Ingrediencie:
2 kápie
80 g sušených rajčín (v oleji)
1 strúčik cesnaku
extra panenský olivový olej
morská soľ

Postup:
Celé  papriky  nasucho  opečieme  v  rúre predhriatej na 200°C.  Trvá to 
asi 20 minút. Horúce vložíme do igelitového vrecka a po vychladnutí olú-
peme + vyberieme jadrince.  Nakrájame  na  menšie kúsky, osolíme, pri-
dáme prelisovaný cesnak, olivový olej  a  nakrájané sušené rajčiny  (bez 
vlastného nálevu). Podávame na opečených celozrnných toastoch alebo 
grahamových rožkoch.

Náš tip:
Kto má rád kapary, určite by ich mal v tejto kombinácii vyskúšať.

Komentáre

Celkom 1 komentár

  • Mlsoun 25.01.2016 v 20:56 Toto musi ochutnať každý gurmán a doporučujem podávať s vìnom


  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk