Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Mug Cake s "Nutellou"

Publikované 20.05.2016 v 21:01 v kategórii SLADKÉ, prečítané: 437x

Výdatný dezert, ktorý nemusí byť v konflikte s premysleným prístupom k voľbe surovín, keď použijeme lieskovo-orieškový krém v bio kvalite alebo domácu "Nutellu"...

Ingrediencie:
3 lyžičky mletých mandlí
3 lyžičky celozrnnej pšeničnej múky
1 lyžička kakaa
2 lyžičky surového trstinového cukru
3 lyžičky jogurtu
štipka soli
1/2 lyžičky vínneho kameňa
1 bielok 
3 lyžičky olivového oleja
2 lyžičky "Nutelly"

Postup:
Všetky ingrediencie (okrem "Nutelly")  dôkladne  premiešame.  Ideálne je 
začať suchými a postupne pridávať mokré.  Nakoniec  do  stredu vložíme
dve lyžičky "Nutelly" a vložíme do mikrovlnnej rúry. Pripravujeme približne
minútu, prípadne viac (opäť podľa výkonu MR).

Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk