Mug Cake s "Nutellou"
Publikované 20.05.2016 v 21:01 v kategórii SLADKÉ, prečítané: 541x
Výdatný dezert, ktorý nemusí byť v konflikte s premysleným prístupom k voľbe surovín, keď použijeme lieskovo-orieškový krém v bio kvalite alebo domácu "Nutellu"...

Ingrediencie:
3 lyžičky mletých mandlí
3 lyžičky celozrnnej pšeničnej múky
1 lyžička kakaa
2 lyžičky surového trstinového cukru
3 lyžičky jogurtu
štipka soli
1/2 lyžičky vínneho kameňa
1 bielok
3 lyžičky olivového oleja
2 lyžičky "Nutelly"
Postup:
Všetky ingrediencie (okrem "Nutelly") dôkladne premiešame. Ideálne je
začať suchými a postupne pridávať mokré. Nakoniec do stredu vložíme
dve lyžičky "Nutelly" a vložíme do mikrovlnnej rúry. Pripravujeme približne
minútu, prípadne viac (opäť podľa výkonu MR).
Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.
Komentáre
Celkom 0 kometárov