Kápia plnená čerstvým syrom
Publikované 23.01.2016 v 15:55 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 440x
Proces prípravy je taký triviálny, že sa ani nechce veriť,
aké chutné pohotovostné jedlo z neho môže vzísť. Päť
minút,,,

Ingrediencie /na 1 porciu/:
1/2 väčšej kápie
+/- 80 g čerstvého prírodného syra
cherry rajčiny
pažítka
extra panenský olivový olej
morská soľ
Postup:
Umytú a osušenú kápiu prekroíme na dve časti. Jednu z nich jemne osolíme, natrie-
me čerstvým syrom a posypeme pažítkou. Keď prekrojíme niekoľko rajčiniek,v tom-
to prípade datlových, osloíme, pridáme k paprike (ktorú môžeme a nemusíme nakrá-
jať na menšie kúsky) a pokvapkáme olivovým olejom; podávame. Toto rýchle jedlo
najviac pristane celozrnnému pšenično-ražnému kváskovému chlebu (to je už o nie-
čo dlhší proces, pravda:) a poháru suchého bieleho vína, napr. Chardonnay.
:
Komentáre
Celkom 0 kometárov