Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Kápia plnená čerstvým syrom

Publikované 23.01.2016 v 15:55 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 440x

Proces prípravy je taký triviálny, že sa ani nechce veriť, aké chutné pohotovostné jedlo z neho môže vzísť. Päť minút,,,

Ingrediencie /na 1 porciu/:
1/2 väčšej kápie
+/- 80 g čerstvého prírodného syra
cherry rajčiny 
pažítka
extra panenský olivový olej 
morská soľ

Postup:
Umytú a osušenú kápiu prekroíme na dve časti. Jednu z nich jemne osolíme, natrie-
me  čerstvým syrom a posypeme pažítkou. Keď prekrojíme  niekoľko rajčiniek,v tom-
to prípade datlových, osloíme, pridáme k paprike (ktorú môžeme a nemusíme nakrá-
jať na menšie kúsky) a pokvapkáme  olivovým  olejom; podávame. Toto  rýchle jedlo 
najviac pristane celozrnnému pšenično-ražnému kváskovému chlebu  (to je už o nie-
čo dlhší proces, pravda:) a poháru suchého bieleho vína, napr. Chardonnay.

:

Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk