Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Cuketová polievka s medvedím cesnakom

Publikované 19.03.2016 v 20:08 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 412x

Rýchlejšie to už hádam nejde. Nasekáte, povaríte, "mixnete" a podávate.

Ingrediencie:
2 malé cukety
hrsť medvedieho cesnaku
1 kocka kuracieho vývaru v BIO kvalite /Alnatura/
parmezán 
sušené chilli papričky
voda
extra panenský olivový olej


Príprava:
Neolúpanú a na kocky nakrájanú cuketu zalejeme vývarom tak, aby bol asi centimeter
nad jej úrovňou. Pridáme chilli papričky. Varíme tak dlho, kým cuketa nezmäkne.  Roz-
mixujeme, vrátime na sporák,  pridáme parmezán a nakrájaný cesnak.  Mierne prehre-
jeme. Na každú porciu prskneme olivový olej.

Nepovinnou prílohou sú toasty so surovinami, ktoré sme použili už v polievke, s parme-
zánom a medvedím  cesnakom. Celý  toast opečieme na panvici, posypeme  parmezá-
nom a cesnakom. Finálnu  minútovú prácu na dokončení diela prenecháme grilu,  pod 
ktorým sa parmezán spojí s cesnakom.


Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk