Cuketová polievka s medvedím cesnakom
Publikované 19.03.2016 v 20:08 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 761x
Rýchlejšie to už hádam nejde. Nasekáte, povaríte, "mixnete" a podávate.

Ingrediencie:
2 malé cukety
hrsť medvedieho cesnaku
Príprava:
Nepovinnou prílohou sú toasty so surovinami, ktoré sme použili už v polievke, s parme-
1 kocka kuracieho vývaru v BIO kvalite /Alnatura/
parmezán
sušené chilli papričky
voda
extra panenský olivový olej
Príprava:
Neolúpanú a na kocky nakrájanú cuketu zalejeme vývarom tak, aby bol asi centimeter
nad jej úrovňou. Pridáme chilli papričky. Varíme tak dlho, kým cuketa nezmäkne. Roz-
mixujeme, vrátime na sporák, pridáme parmezán a nakrájaný cesnak. Mierne prehre-
jeme. Na každú porciu prskneme olivový olej.
Nepovinnou prílohou sú toasty so surovinami, ktoré sme použili už v polievke, s parme-
zánom a medvedím cesnakom. Celý toast opečieme na panvici, posypeme parmezá-
nom a cesnakom. Finálnu minútovú prácu na dokončení diela prenecháme grilu, pod
ktorým sa parmezán spojí s cesnakom.
Komentáre
Celkom 0 kometárov