Bulgur so zeleninou
Publikované 03.02.2016 v 23:58 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 659x
Varenie bulguru chvíľu trvá, môžeme rátať s desiatimi až dvanástimi minútami, počas varenia však stihneme pripraviť všetko potrebné. V jedle sa opakujú presne tie suroviny, ktoré boli pri tomto type receptov označené ako najpoužívanejšie.
Vďaka osobitej chuti rukoly má takto upravený bulgur iskru a švih.

Ingrediencie:
celozrnný bulgur
rajčinový pretlak
cherry rajčiny
kápia
rukola
morská soľ
sušené chilli papričky
cesnak
parmezán
morská soľ
mandle (nemusia byť)
extra panenský olivový olej
V jemne osolenej a chilli papričkami ochutenej vode dáme variť bulgur.
Asi tri minúty pred dovarením k nemu pridáme nakrájané rakčiny, kápiu
a cesnak (na jednu porciu 1 strúčik). Dochutíme parmezánom. Na záver
primiešame plátky mandlí a ľubovoľné množstvo rukoly. Na tanieri prele-
jeme olivovým olejom a podávame.
Komentáre
Celkom 0 kometárov