Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Bulgur so zeleninou

Publikované 03.02.2016 v 23:58 v kategórii BLESKOVKY - Keď ste hladní..., prečítané: 659x

Varenie bulguru chvíľu trvá, môžeme rátať s desiatimi až dvanástimi minútami, počas varenia však stihneme pripraviť všetko potrebné. V jedle sa opakujú presne tie suroviny, ktoré boli pri tomto type receptov označené ako najpoužívanejšie. Vďaka osobitej chuti rukoly má takto upravený bulgur iskru a švih.

Ingrediencie:
celozrnný bulgur
rajčinový pretlak
cherry rajčiny
kápia
rukola
morská soľ
sušené chilli papričky
cesnak
parmezán
morská soľ
mandle (nemusia byť)
extra panenský olivový olej

Postup:
V  jemne osolenej  a  chilli papričkami ochutenej vode dáme variť bulgur. 
Asi  tri minúty pred dovarením k nemu pridáme nakrájané rakčiny, kápiu 
a cesnak (na jednu porciu 1 strúčik). Dochutíme parmezánom. Na záver
primiešame plátky mandlí a ľubovoľné množstvo rukoly. Na tanieri prele-
jeme olivovým olejom a podávame.



Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk