Bulgur s kešu krémom, petžlenom a pažítkou
Publikované 27.05.2016 v 18:39 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 526x
Spojenie, ktorým si vždy môžeme byť istí, sme posunuli
ďalej pomocou kešu krému a čerstvých úlovkov z jarnej
úrody. Pomer jednotlivých surovín nie je v ničom záväzný.
Kombinujte, ako je vám milé...

Ingrediencie:
celozrnný bulgur (asi 200 g)
cherry rajčiny - minimálne 15 ks
1 červená cibuľa
+/- 1 strúčik cesnaku
+/- 1 PL kešu krému
chilli papričky
morská soľ
pažítka
hladkolistý petržlen
mozzarella (nemusí byť)
olivový olej
Postup:
Necháme zovrieť vodu a bulgur uvaríme do zmäknutia. Trvá to asi 15 minút.
Odstaíme a spojíme ho s ďalšími ingredienciami, dotiahneme trochou olivo-
vého oleja a podávame.
Poznámka:
Ak pridáte viac kešu krému, už pri varení treba pridať do bulguru viac vody,
aby zmes po primiešaní krému veľmi nezhustla.
Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.
Komentáre
Celkom 0 kometárov