Zdravé varenieS dôrazom na chuť a šetrnejšie prepisovanie klasiky

Bulgur s kešu krémom, petžlenom a pažítkou

Publikované 27.05.2016 v 18:39 v kategórii OBEDY, VEČERE, prečítané: 526x

Spojenie, ktorým si vždy môžeme byť istí, sme posunuli ďalej pomocou kešu krému a čerstvých úlovkov z jarnej úrody. Pomer jednotlivých surovín nie je v ničom záväzný. Kombinujte, ako je vám milé...

Ingrediencie:
celozrnný bulgur (asi 200 g)
cherry rajčiny - minimálne 15 ks
1 červená cibuľa
+/- 1 strúčik cesnaku
+/- 1 PL kešu krému
chilli papričky
morská soľ
pažítka
hladkolistý petržlen
mozzarella (nemusí byť)
olivový olej 

Postup:
Necháme zovrieť vodu a bulgur uvaríme do zmäknutia. Trvá to asi 15 minút.
Odstaíme a spojíme ho s ďalšími ingredienciami,  dotiahneme trochou olivo-
vého oleja  a podávame.

Poznámka:
Ak pridáte viac kešu krému, už pri varení treba pridať do bulguru viac  vody,
aby zmes po primiešaní krému veľmi nezhustla.

Viac postrehov k receptu nájdete na našom FB.



Komentáre

Celkom 0 kometárov

  • Neregistrovaný uživatel

    Meno: Prihlásiť sa

    Blog:

    Obsah správy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovedzte na otázku: Čo je dnes za deň?



myTaste.sk